Камп Подмлатка Црвеног крста „Грза – Параћин 2017.“

Kao и свуда у свету, лепота младости украс је и организације Црвеног крста.

Подмладак Црвеног крста је оријентационо око 1/2 укупног чланства     наше организације. Они су снага са којом се рачуна у реализовању скоро    свих  акција где је потребно ангажовање волонтера, а изнад свега они су будући носиоци целокупне активности организације Црвеног крста. Зато је и рад са  Подмлатком, од стратешког значаја за организацију Црвеног крста на свим нивоима организовања.

Подмладак и Омладину као једну од основних покретачких снага     Црвеног крста настојали смо а и данас то чинимо, да развијамо, васпитавамо     и образујемо, у духу хуманизма, толеранције и међусобног пријатељства и оспособљавамо их за будућа учешћа у акцијама Црвеног крста. Настављајући      са таквом праксом Црвени крст Параћин организује Камп Подмлатка   Црвеног крста чиме се и практично значајно укључује у опште настојање  ка ширењу Покрета Црвеног крста.

Ове године, у периоду од 06-8. септембра 2017. године, поред Подмлаткара ЦК Параћин учешће су узело и Подмлаткари из  Организација Црвеног крста Рековац, Свилајнац, Јагодина, Ћуприја, Ћићевац, Бољевац, Варварин и Трстеник.  Место одржавања Хотел Колиба – Грза.1_FYDCENKR

You may also like...

Оставите одговор